diumenge, 9 de novembre de 2008

AE ROSES - EF GARROTXA (Jornada 7)

AE ROSES-EF GARROTXA: 2-1
La Garrotxa arriba després de perdre la setmana passada el primer partit al camp del Sant Feliu (devien estar molt emprenyats els de Sant Feliu!!!). Fins llavors, el Garrotxa, només havia encaixat un empat a casa contra el Bisbalenc.

Bon partit dels nostres cadets, amb ganes, treball i ambició. L'equip de la Garrotxa s'ha avançat al marcador, però el jugador local "Rodri" abans d'acabar el descans ha fet dos bonics gols i ha fet capgirar el marcador.
Aquesta victòria dóna confiança, ànims i ens fa estar en un bon lloc de la taula classificatòria.
PERÒ....no està tot fet. S'ha de treballar i seguir amb aquesta línia.

Imatges cedides pel pare d'en Martí Llorente.El nostres "coatchs". Ja tenim 12 punts. 4 victòries i 3 derrotes.3 comentaris:

Anònim ha dit...

haha
garoxa garoxaa
bahhh
asta lesionado e jugado i le emos ganado
no ai kien nos para
somos
pura dinamita comenzando por
detras i acabando por delante
osea
ai ke seguir la linia oks enga ekipo apor todas soi el agarbee:D

Tavi Llorente ha dit...

Molt bé, endavant!!!. Fixeu-vos en una cosa i això és un comentari d'un que de futbol no hi entén: mentre hem jugat a controlar la pilota ells no han fet res; però quan hem començat a especular amb el resultat (a esperar que el partit acabés) i ens hem desentès de jugar llençant pilotades endavant sense cap control, els de la Garrotxa han reaccionat i se'ns han pujat a cavall. Heu demostrat que en sabeu, no hi ha cap raó per tenir por, podem enfocar els finals de partit controlant la pilota. Ja sabeu el que deia en Cruyf: "mientras tu tienes la pelota, los otros no la tienen". Però ep!, és en Jordi que us ha de dir què heu de fer. Vinga, endavant!!!
Xavier Llorente

Anònim ha dit...

sisi el roses es el mjr
dice el base qe ganara la liga
xddd madre mia
estan locosssss eee
tienen una mierda liga i se estan flipndo con los resutlados
el roses en 1 i sera de los 3 mejr de la liga aupaa roses i ala mierda el base engaa