diumenge, 7 de desembre de 2008

AE ROSES - P.U.F. (Jornada 11)

AE ROSES-P.U.F.: 2-1

Un partit per oblidar; bé no l'oblideu, i així hi pensereu quan estigueu entrenant aquesta setmana.
Em salto la crònica, un partit que no hem merescut la victòria; però que amb aquests tres punts ens posen allà dalt. Penseu-hi pels dos propers partits.
S'han estrenat amb gols: en Bibi i en Moha. Felicitem al cadet B, que va guanyar contra el Cadaqués, amb en Guillem, Kevin i Mochine. Recupereu-vos aviat Isma i Pau.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

esto nos pasa por creernos q somos el manchester! , si os fijais no a avido niun partido q agamos ganado con tranquilidad! osea q si ganamos es por los golpecitos de suerte que siempre tenemos! i como siempre i tambien como dicen todos ganamos pero no hay q confiarse xq no somos estrellas , solo somos un equipo mas que luchamos por la permanencia osea que no se os suban los humos . pero aora tenemos q estar ya para el tossa!
i arreglar lo estropeado asta aora!


Ayob!

Anònim ha dit...

UN ALTRE SOPAR?

cap problema
nomes cal mantenir el bon rollo
i aconsegir els 40 punts!

Ja veieu que depen de vosaltres
Antoni Duñach

Anònim ha dit...

Podries fer-ho amb 30 punts, i el compromís d'entrenar més fort cada setmana...sense fer trampessss als entrenaments i sense notar un excès de confiança perillós, no????
que penseu coatchsssss!!!
El Equipo A

6 / desembre / 2008 14:00

Anònim ha dit...

Jordi Noguer ha dit
Abans del partit del PUF pensava que amb 30 punts mereixíem el sopar però després del partit crec que els jugadors han de fer alguna cosa més que sumar 30 punts per anar a sopar, com entregar-se al màxim a cada partit i no infra-valorar el rival, cosa que no hem fet avui en cap moment.
Aquest mal partit no ha de fer que es passi per alt, no obstant, els punts i la classificació que estem obtenint, impensable per a molts a principis de temporada.

7 / desembre / 2008 23:24

Rodri-10 ha dit...

Vamos equipo,
no nos desanimemos que esto son cosas que pasan en el futbol, son sustos ke se dan por alguna razon, la de este partido el susto fue por los entrenos tan penosos ke hemos hecho durante toda la semana.
Hay ke seguir para adelante y mejor ke nos pasara esto contra el puf ke era un rival un poco flojo y no ke nos pase con otro rival mas fuerte porke entonces no podriamos hacer nada con lo empanados ke estabamos.
RoDrI*

Anònim ha dit...

hola ekipoo
pues qe no pasa
nada un error lo tenemos todo
el mundo aora no tenemos ke bagar pk aigamos kedado 2-1 contra el puf
en esta division no ai ningun ekipo malo osea ke el proximo
partido apor todas eee
aki si perdemos perdemos todos i si ganamos ganamos todos
somos un ekipo i una familia
enga ekipo

BIBI POWER!

Anònim ha dit...

ROSASSSS!!!!

PD: David Mostazo

Catello dempuries