diumenge, 11 de gener del 2009

AE ROSES - BISBALENC (Jornada 14)

AE ROSES - FE BISBALENC: 0-0

Gran partit el disputat aquest matí a l'estadi. Un equip visitant molt ben compensat i amb una qualitat de toc de pilota força superior i que farà que estigui lluitant per quedar campió.
Però l'entrega, la força i el saber estar al camp que han posat els nostres jugadors han vist recompensat el seu esforç amb un empat molt valuós. Felicitats a tots ells i al cos tècnic.
Després de l'aturada de les vacances de Nadal, aquest empat ens dóna empenta per afrontar l'últim partit de la primera volta al difícil camp de l'Olot.


Avui ha debutat l'Iu. Destaquem les absències per lesió de l'Ernest i d'en Moha; i d'en Guillem i d'en Felipe que van anar amb el cadet B.

Aprofitem per dir que les lesions d'en Pau i d'en Gio, sembla ser que són menys del que pensàvem (contusions fortes). Ànims a tots dos!!!
Avui hem disfrutat veient el partit.

Del bloc que tenen els companys de la FE BISBALENC n'hem extret el comentari del seu partit:

Comentari: Sortida complicada al camp del Roses (4t classificat) en la que ha passat factura la poca mentalitat, el poc interès i la manca d’esforç i sacrifici d’alguns jugadors del cadet “A” que han “passat” d’anar als pocs entrenaments que hi havia programats aquestes vacances de Nadal. El Roses s’ha limitat a defensar, ha estat molt ben posat al darrera i donant poques ocasions de gol al Bisbalenc. Tot i això el cadet “A” ha fallat 3 clares ocasions de gol en un 1×1 davant el porter que haurien pogut sentenciar el partit. A la represa el Bisbalenc ha estat un voler i no poder, abusant de pilotes llargues doncs la fluixa condició física no permetia donar ritme al partit i pressionar al rival. Al final s’han reclamat dos penals que no han fet més que incrementar la sensació d’impotència de l’equip. El Roses ha estat un bon rival que s’ha defensat amb molt d’ordre però no ha donat mai sensació de perill i semblava conformar-se amb l’empat.
Els torrons, la poca implicació i el poc treball d’alguns jugadors han passat factura i allunyen l’equip del 1r classificat, el Banyoles, que està demostrant molta més mentalització, capacitat de treball i sacrifici.

Des del nostre bloc, aprofitem per felicitar-vos de l'espai que teniu a la xarxa. Espero que els vostres jugadors aprofitin alguna fotografia. Gràcies i fins la tornada!!!







2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt realista el comentari del bloc del Bisbalenc, no com els de Figueres!!
Realment la nostra condició física(des del 19 de desembre de 2008 al dia del partit -11 de gener de 2009 la majoria han entrenat un dia i uns quants un dia i mig)ha fet que a la segona part fóssim molt conservadors i ens anés bé l'empat.
Totalment d'acord en què hem estat molt bé defensivament i deixant-los crear poques ocasions de gol.
Ens ha faltat, però, alguna arribada amb perill a nosaltres.
Ànims...i a continuar treballant, que la cosa va molt bé.

Anònim ha dit...

wena ekipo
emos empatado contra los 2
mas no0 podiamos acer
weno aora toka pensar contra el olot
i adarlo toodoo
eee
weno gentee
aber si os pasais nen
ke namas nos pasamos los de siempre
enga




ROSES POWER!


BIBI