dissabte, 24 de gener del 2009

EF GIRONÈS - AE ROSES (Jornada 16)

EF GIRONÈS SABAT - AE ROSES: 3-1

Un partit amb poques coses a dir, una derrota justa. Però que el camp amb les dimensions tan reduïdes (impropi de la categoria que juguem: les fores de banda sempre eren jugada de córner, i els porters arribaven fàcilment de porteria a porteria) i un arbitratge força nefast han complicat força les coses pels nostres jugadors.
Hem de millorar la mentalitat i la cultura de l'esforç, avui s'han provat totes les combinacions possibles i no ha pogut ser. Les baixes que anem tinguent també ens han afectat força.

Ara, és quan s'ha de veure que som un equip i anar tots a una, doncs venen uns partits molt complicats. Aixequem el cap i a treballar!!!


El gol l'ha fet l'Ayob a les acaballes de la primera part, just després de que ells ens marquessin el 1 a0. A la represa s'han avançat força aviat i tot seguit l'àrbitre ens ha marcat un penal en contra, totalment fora de lloc, que els ha posat amb un tranquil 3 a 1. Encara hem tingut dues ocasions clares de gol, però el pal i el xut massa creuat no s'han materialitzat. A l'equip contrari quan faltaven pocs minuts, l'àrbitre els hi ha expulsat dos jugadors per doble amonestació. però just comença la segona part, s'ha saltat l'expulsió del seu millor organitzador a la defensa.



Ni l'Ernest, l'Iu, en Ferran, en Felipe, en ni en Guillem han disputat aquest partit.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Antoni Duñach ha dit:
resultats que conec:
BANYOLES, - BLANES 4 - 0
FIGUERES - Pª UN.FIGUERES 2 - 0
FORNELLS, - F.ESP.PALAMOS 1 - 3
BISBALENC - L'ESCALA - 10 - 1
El del Olot sortira a la seva web aviat.

Au, a seguir competint, recorda, la millor manera de guanyar: APRENDRE