dissabte, 28 de febrer del 2009

EF SANT FELIU - AE ROSES (Jornada 20)

EF SANT FELIU - AE ROSES: 4-1

Un partit amb poques coses a dir. Un equip molt més potent que el nostre i que les ganes de "revancha" han estat superiors a les nostres. S'han avançat amb dos gols a la primera meitat, però a falta d'uns minuts que s'arribés al descans, l'Ayob amb un bon llançament de penal ens ha posat amb el 2 a 1.

A la segona part no hem tingut cap ocasió de gol i ells n'han materialitzat dues més, arribant al 4 a 1 definitiu. També hem patit les absències d'en Bibi, en Ferran, en Joan, i l'Iu; a destacar l'ajuda d'en Mochine que també ha fet de jugador durant uns minuts de la primera part i el partit seriós que ha fet en Guillem, que sol acompanyar el cadet B.


Penseu en el resultat i en el joc que heu fet durant els dies d'entrenament, doncs aquest diumenge ens visita el Figueres i també vindran amb moltes ganes. De ben segur ja us han comentat moltes vegades, però us ho repetirem: el treball del partit és el treball que feu en els entrenaments!!! ara és quan es demostra que som un equip i una pinya. Quan es guanya és molt fàcil......

A LA PART DE L'ESQUERRA I UNA MICA MÉS AVALL US ADJUNTO UNA FOTO DE CADA JUGADOR EN ALGUN MOMENT DE PARTIT.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Resultats dissabte:
Figueres 0 - Banyoles 2
Fornells - Cristinenc EMPAT
Bisbalenc 2 - PªUnio. Figueres - 2
L'Escala 2 - Esc. F. Garrotxa - 2
Au, no aneu a dormir gaire tard.
Antoni duñach