diumenge, 26 d’abril del 2009

AE ROSES - TOSSA (Jornada 27)

AE ROSES - TOSSA : 8-0

Avui síiiii!!!!
Matí de pluja, i pluja de gols els que s'ha emportat l'equip visitant. Un equip que es troba a l'útim lloc de la taula i que a la primera volta ens va sorprendre guanyant el seu partit.

Aquest matí hi ha hagut canvi d'actitud i ganes de jugar. Des del primer moment, avui en Martí ha jugat d'extrem i en Moha ha ocupat el seu lloc a la defensa. Molt aviat l'Isma ha marcat dos bonics gols que han suposat un clar 2 a 0. Més tard ha marcat l'Ayob en una jugada on ha avançat la seva posició.
A la represa i als cinc minuts l'àrbitre ha expulsat el nostre porter Pol, per una forta entrada al davanter visitant, sense cap mala intenció; això ha fet que tornés ha entrar en Mochine que havia jugat a la primera part i juguéssim amb un home menys.
Ja a la segona part en Pau s'ha estrenat com a golejador amb dos bonics gols, un d'ells amb un fort xut amb l'esquerra. L'Ayob ha tornar a marcar un gol. En Rodri, que ha sortit a la segona part ha fet un impressionant gol d'esperó a pase d'en Martí de la banda dreta.
L'atac no afluixava i n'en Bibi li han fet un clar penal, que ha suposat l'expulsió del jugador del Tossa. Ell mateix ha xutat el penal que ha aturat el porter del Tossa. A falta de pocs minuts en Gio ha fet el vuité gol definitiu.







Avui han faltat en Kevin, en Ferran, l'Iu i l'Ernest.
PD: JA TENIM 40 PUNTS!!! Això vol dir: SOPAR.
Ara seria bo que la setmana vinent al camp del Blanes, puguéssim fer 3 punts més, per no perdre posicions a la taula.

2 comentaris:

amin ha dit...

jo tb bui alguna foto mewa xDDD
bueno en marti juga dinterio pero aixo a fet k pugues jugar alguns minuts mes k de custum xD
i el sopar toni!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

yea yea mariusss eres el amo
las enganzado bien hahaha
sisi la cena TONIII kiero mi FAMILIAR! hahaha weno pues aber si me pongo las pilas qe llebo muxos partidos qe no me sale nada
weno genteee apor el blanes!





biBii