dimecres, 20 de maig del 2009

CLASSIFICACIÓ FINAL

1r.-Campió: BANYOLES
2n.-BISBALENC
3r.-SANT FELIU
4t.-OLOT
5è.-CRISTINENC
6è.-GARROTXA
7è.-GIRONÈS SABAT
8è.-AE ROSES 12 guanyats, 4 empats, 14 perduts
9è.-PERELADA
10è.-FE FIGUERES
11è.-FE PALAMÓS
12è.-BLANES
13è.-FORNELLS
14è.-L'ESCALA
15è.-P.U.FIGUERES
16è.-TOSSA

Només hi ha hagut tres equips: Banyoles, Oot i EF Gironès Sabat que ens han guanyat els dos partits. Per contra, nosaltres, només hem guanyat a la FEFigueres els dos partits.
Meitat taula classificatòria. Hem perdut 32 punts amb els de damunt nostre; i 18 punts amb els de sota.
A la primera volta vam sumar 28 punts i a la segona volta 12 punts. Els números ho diuen tot.
A casa 9 partits guanyats, 1 empatat i 5 perduts.
A fora 3 guanyats, 3 empatats i 9 perduts.
Els 18 punts perduts amb els de sota, han fet que no estiguéssim entre els sis primers equips de la taula, amb un potencial i un futbol base molt millor que el nostre.
Globalment ha estat una bona temporada a la primera divisió. La llàstima és que tothom es queda amb els últims partits, i ja no s'en recorda de tot el treball de la primera volta. El Carnaval ens va marcar un camí de baixada.
felicitats a totthom!!!
Esperem comentari i valoracions dels coatchs:
Jordi Noguer ha dit: No gaire res a comentar. Penso que les estadístiques no enganyen i el resum estadístic que s'ha fet és molt adequat. Hagués estat molt millor començar malament i haver acabat bé i per això queda un regust amarg. Però si a principis de temporada ens haguessin dit que quedaríem vuitens i que no patiríem gens per baixar, haguéssim signat encantats. Però queda la sensació que es podria haver quedat un xic més a dalt en la classificació si la gent no s'hagués deixat anar a finals de temporada. La petita ilusió que queda també és el fet que jugadors del nostre equip, tot i que ha estat a final de temporada i pocs partits, han debutat a 2ª Regional, han jugat amb el juvenil i alguns estan fent les proves amb el Figueres. Això és un petit orgull. Molta sort a tots!

1 comentari:

Jordi Noguer ha dit...

No gaire res a comentar. Penso que les estadístiques no enganyen i el resum estadístic que ha fet en Màrius és molt adequat.
Hagués estat molt millor començar malament i haver acabat bé i per això queda un regust amarg. Però si a principis de temporada ens haguessin dit que quedaríem vuitens i que no patiríem gens per baixar, haguéssim signat encantats. Però queda la sensació que es podria haver quedat un xic més a dalt en la classificació si la gent no s'hagués deixat anar a finals de temporada.
La petita ilusió que queda també és el fet que jugadors del nostre equip, tot i que ha estat a final de temporada i pocs partits, han debutat a 2ª Regional, han jugat amb el juvenil i alguns estan fent les proves amb el Figueres.
Això és un petit orgull.
Molta sort a tots!!