dissabte, 31 d’octubre del 2009

AE ROSES - P.U.F. (Jornada 6)

AE ROSES-PUF: 0-0

Un equip visitant, força veterà, i ben col.locat al darrera; hem tingut les nostres ocasions, però el marcador no s'ha mogut. La seva línia defensiva i sobretot el seu porter han posat les coses una mica més difícils. PERÒ....: S'ha d'afinar més la punteria i com dieu jugar més la pilota. A la represa s'ha tocat més, però les preses són males conselleres. Ànims a tots!!!




Ara toca entrenar fort. No us perdeu el missatge del vostre entrenador a l'apartat de comentaris.

10 comentaris:

Xavi ha dit...

Molta sort nois, que segur que ho fareu molt i molt bé !!!

Anònim ha dit...

somos un equipo SIEMPRE, no bajemos cabezas.

Anònim ha dit...

Hay k estar orgulloso , despues de estar con 1 menos y seguir atacando como lo hemos, n pasaa nada chavales k esto es muy largo .
una vez jugaras bien y ganaras y otra vez no. Hay k aprender esto.

va chavales cabeza arriba y vamos a seguir unidos. pk es lo mejor para poder seguir luchando

YOUSSEF SAMADI

Anònim ha dit...

Bona nit a tots,soc el vostre entrenador Miquel,avui ho hem intentat,hem volgut i no em pogut,no passa res,mirem la part positiva,estem a dalt de tot,la porteria l'hem tornat a mantenir a zero i ens ha tornat a fallar la definició,sempre us he dit que per fallar gols s'han de crear les ocasions i el més important és crear-les.Avui s'han perdut dos punts però més greu e important a sigut la pèrdua de Jose Carmona,des de aquí hem sentit molt la pèrdua d'aquest company i jugador,nomès dir-vos equip que estic amb vosaltres anem pas a pas no us poseu el llistó tan alt i tranquilitat,estic orgullòs de vosaltres,això acaba de començar i falta molt,l'únic que us demano és que escolteu e intenteu formar-vos com futbolistes i que estudieu,si voleu podeu,ànims a tots,als que han jugat,als que no han jugat,als que amb resignació han hagut de quedar a fora,penseu que formeu un grup molt important i per mi tots sou importants,Pol,Chusa,Moxim,Youssef,A.Revidiego,Dani Torres,Allilou,Oscar,Jose Luis,Frank,Xavi,Benaissa,,Fernando,Ricki,Hamza,Isma,Pau,Joan,Dani Ruso,Hector,Karate,Alan,A.Portero, Franco i Lautaro.Ànims a tots i el cap ben alt.Màrius et felicito per tot el que estàs fent tan pel grup del juvenil del A.E.Roses com per l'aleví de L'Esplais.Samadi que grande eres.Una abraçada a tots.Miquel

Màrius ha dit...

gracies...com dieu vosaltres: somos un equipo!!!
jugadors, entrenadors, coordinadors, pares i familiars.
Sort

Anònim ha dit...

que alegria per veure aquests comentaris aquests comentaris ens aran molt forts
karate.

Anònim ha dit...

gracies miquel

Anònim ha dit...

MIquel , tu si k ets gran de veritat. Amb tu, arribarem molt lluny, de veritat, ...
et prometem k treballarem molt aquest any pero intentar fer alguna cosa important, ...

hem de confiar en nosaltres mateixos, i això anirà millorant.

Y.Samadi

Anònim ha dit...

un samadi que sabe ablar en escriber en catalan tu samadi retirate ya xD

Anònim ha dit...

Pues claro somos un ekipo muchos ahora nos envidian somos los craks pero falta escuxar mas al mister k es un crak como todos enga animos!!



ISMA