dimarts, 29 de desembre del 2009

BON ANY 2010

Missatges del vostre entrenador i del vostre President:

Voldria desitjar-vos un feliç any 2010 plé de salut a tots, jugadors, simpatitzants, col.laboradors, directius, entrenadors, ajudants i pares.
Esportivament parlant m'agradaria que donéssim tots plegats un exemple de perseverancia, esforç, entusiasme i ilusió en el nostre treball i sobretot creure que ningú és tan important com tots plegats, la unió fa la força.
Si ho podeu imaginar ho podeu lograr. Ànims a tota la plantilla.

Fernando, amigo, un abrazo muy fuerte, no te olvido.

El vostre entrenador Miquel

Dilluns 4 de gener a les 19h: entrenament

Espero que l'any 2010 ens tornem a retrobar amb la senda dels exits i esteu ben segurs que l'agrupació esportiva Roses recuperará la seva identitat i la seva ambició com a club de cares a un futur no molt llunyà i segur que amb vosaltres tornarem a omplir les pàgines de la història de la nostra entitat.

Sense vosaltres no seria possible, sou els millors.
Gràcies per la vostra fidelitat.

Una abraçada a tots els pares, jugadors , entrenadors i col.laboradors de l'A.E. ROSES, i un Feliç 2010, us ho desitja de tot cor el vostre president.

Sergi López.
President de l'Agrupació Esportiva Roses.

6 comentaris:

Màrius ha dit...

moltes gràcies, igualment.
que tingueu una bona entrada d'any en companyia de tots els que us estimen.

Anònim ha dit...

eres un krak màrius

Anònim ha dit...

Espero que l'any 2010 ens tornem a retrobar amb la senda dels exits i esteu ben segurs que l'agrupació esportiva Roses recuperará la seva identitat i la seva ambició com a club de cares a un futur no molt llunyà i segur que amb vosaltres tornarem a omplir les pàgines de l'historia de la nostra entitat.

Sense vosaltres no seria possible
sou els millors.

Gràcies per la vostra fidelitat.

Una abraçada a tots els pares, jugadors , entrenadors i col.laboradors de L'A.E ROSES, i un Feliç 2010,us ho desitja de tot cor el vostre president.

Sergi López.
President de L'agrupació esportiva Roses.

Anònim ha dit...

gracies
aixo és un equip

Anònim ha dit...

Eres un grande presidente!

Anònim ha dit...

Igualment a tothom .Vamos equipo para celebrar el 2010 bien tenemos k ganar al base tenemos k estar ya pensando en el base i dejar ya las fiestas i las tonterias. A tope equipo!!!