dissabte, 20 de febrer del 2010

LLANÇÀ -AE ROSES (Jornada 19)

LLANÇÀ - AE ROSES: 0-2

Gols: Franc i Isma

Tres punts més, en un camp difícil i contra un rival molt complicat, i que en tot moment ha posat les coses força perilloses.
El gol ha arribat minuts abans d'acabar la primera part. Just després, l'àrbitre no ha xiulat un clar penal a n'en Benaisa. Poc futbol. Fins aquí la primera part.
A la segona part hem tingut les nostres ocasions, però el gol no arribava. El Llançà en una contra s'ha plantat davant del nostre porter, però en Pol ha pogut aturar la pilota. S'han fet uns quants canvis i l'Isma que acabava de sortir ha marcat el gol de la tranquil.litat. Hem tingut alguna ocasió més, s'ha tocat una mica més i s'ha arribat al final del partit amb el 0-2. Avui el bon joc no ha estat del tot present, però s'han sumat tres punts.
Ara toca entrenar i esperar al Perelada aquest dimecres vespre.
Per cert, aviat també, recuperarem en Karate, i donem ànims a n'en Chusa, i que el cop no sigui res.






Com després jugaven els Alevins, hem aprofitat. Aquesta foto és per vosaltres:

Aquesta setmana la Tira divertida per:



El primer per en Lau, una roca al mig del camp; i si no, pregunteu als pobrets que han patit una topada amb ell, i on han anat a parar :·))))) fort i dur com una roca
El segon, evidentment, el rei de la fotografia (ara porta càmara i tot...), hem posat un interrogant, i vosaltres decidiu a qui posem. Ja que sempre us treu els primers plans, ara li toca patir.....(sense passar-se eh?????).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

kel digui ell, en té molts jajajaja

Anònim ha dit...

charaf = pepe :)

Anònim ha dit...

charaf = a piquee :)