dissabte, 6 de març del 2010

PUF - AE ROSES (Jornada 21)

PUF-AE ROSES: 1-1

Gol de l'Alan.

Ens han fet arribar aquesta crònica:
Partit de molta lluita en un camp més aviat petit, però que no s’ha vist ni una sola jugada de combinació per cap de les dues bandes.
L'AERoses ha portat més l’iniciativa i ha tingut alguna ocasió al principi (Alan i Karate) però el que s’ha avançat al marcador ha estat la Penya, mitjançant una falta al costat de l’àrea que ha desviat algú i que en Chusa no l’ha pogut aturar, just un minut abans del descans.
A la segona part hem aconseguit empatar amb un gol de l'Alan i desprès hem tingut un penal a favor, prèvia expulsió de l'adversari, que havia aturat la pilota que entrava amb el braç. L’àrbitre no ha dubtat, però en Karate sí. Ha tirat fluix i el porter l’ha aturat sense gaires problemes.
S’ha continuat atacant, hem tingut alguna ocasió més però no hem aconseguit marcar el segon; malgrat jugar contra 9, doncs un altre adversari ha estat expulsat a falta de 18 minuts, per protestar.
Caldrà millorar si es vol “campionar”.
Al final empipat, un jugador del Roses ha donat un fort cop a la porta d’entrada del vestidor i la Penya ha hagut de forçar el pany a fi de que els nostres jugadors puguessin entrar per dutxar-se i canviar-se.
Esperem prendre mesures oportunes doncs fets així, el Club no els pot admetre ni permetre. JUGUEM A FUTBOL PER SER ESPORTISTES. Els nervis es controlen sempre, dins i fora del camp.

Les fotos al proper partit.

Queden 8 partits. 2+6. Dos abans de la parada de setmana santa i 6 partits més després d'aquesta. Aquest partit ens farà estar més alerta, i comprovar, que com us diuen, entreno rere entreno, no hi ha res fet ni molt menys.
Treball i humilitat.
............................
Setmanes passades vam posar la foto de l'equip Aleví de futbol11, aquesta setmana toca l'equip de PRIMERA REGIONAL, que va aconseguir treure un punt important al camp del Bescanó:




2 comentaris:

Anònim ha dit...

bueno partido super dificil como dijo miquel en su dia, asique equipo vamos a por ellos ok?
Vamos a.e.Roses!!!!

Anònim ha dit...

aixecar el cap i anar al proper partit a totes.
Vamos ekipo, todos a una.