dissabte, 8 de maig del 2010

BASE ROSES - AE ROSES (Jornada 29)

BASE ROSES-AE ROSES: 6-2

Gols: Àlex Portero i Pau

Difícil d'explicar el que ha passat aquesta tarda. Segurament la concentració i els dos ràpids gols del Base a la primera part han fet que ens descoloquéssim i arribés la primera derrota de la temporada. La primera part ha quedat marcada amb un 4-0 que deixava l'equip molt tocat.
Les pilotes llargues del porter cap els seus homes de davant han fet molt mal. A la represa s'ha maquillat el resultat i prou. Malgrat hem tingut més oportunitats.
Només queda felicitar a l'equip local, ... i penseu que encara que sigui una derrota dolorosa, només és una derrota i que aquesta no pot, ni ha de fer que descuidem que la lliga, la guanya el més regular i aquest heu estat tots vosaltres.
Agraïr el gest del Base fent el passadís als campions i perquè avui malgrat les baixes han estat més ficats i molt més "enxufats" de cara al gol.


avui poques fotos, no ha estat el millor dia....



PD: El món del futbol a part de ser moltes coses.... és un joc de pujades i baixades d'ànims, molts dels jugadors que avui heu tingut un mal dia, que no heu fet passades de mèrit, marcatges, aturades, sortides amb pilota... fins i tot algun gest que es pot controlar. Heu estat durant tota la temporada uns jugadors determinants, desequilibrants i bons companys en molts partits; i amb el vostre saber estar al camp i escoltant sempre els consells i indicacions que us han donat, heu aconseguit molts punts, que a la fi us han recompensat amb el títol de CAMPIONS!!! PER TANT: EL CAP AMUNT, EDUCACIÓ I A CELEBRAR EL TÍTOL EN L'ÚLTIM PARTIT DE LA SETMANA VINENT.
És molt difícil en una lliga regular aconseguir tantes victòries seguides i només perdre un sol partit i empatar-ne quatre. I aconseguir que partit rere partit, després de deixar fora de la convocatòria, tres o quatre jugadors; en el proper entrenament hi sigueu tots. Felicitats a tothom.

aquesta és per un bon jugador i bon company!!!

Per cert a la web del Base sí que apareix la crònica d'aquest partit:
Molta expectació al Camp Municipal d’Esports de “La Vinyassa” per presenciar el derbi local amb l’al•licient afegit que l’equip visitant es el campió de lliga i a mes invicte fins al moment. Tal i com mana la tradició l’equip local ha fet el passadís al just campió al moment de sortir al terreny de joc (......)El partit tot i ser un partit dur, en cap moment ha estat violent i l’esportivitat per les dues bandes ha estat la norma habitual. Felicitar als locals per el partit disputat i als visitants per aquest merescut títol de campió de lliga.
Alineacions:
C.F. Base Roses: Iker Exposito, Pau Carrion, Adrian Fagihura, Enric Campmol, Narcis Ricart, Adrià Giner Puigdomenech, Oscar Pereira, Jaume Clarà, Christian Exposito, Joel Barreña, Younes Belkfir.
Suplents: Sebastian Toboso, Albert Abad.
Targetes grogues: 54’ Pau Carrion, 63’ Enric Campmol, 72’ Adrian Faghiura, 72’ Albert Abad, 90’ Younes Belkfir..
A.E.Roses: Mohamed Yassin, Oscar Arjona, Mohamed Alilou, Lautaro Rosales, Xavier Fages, Jose Luis Garcia, Frank Caballero, Franco Catini, Ricardo Alvarez, Benaissa Zoubai, Luciano Achaga.
Suplents: Alex Portero, Pol Conchillo, Youssef Samadi, Ismael Mahadi, Allan Santos, Hector Perez, Pau Duñach.
Targetes grogues: 40 i 86’ Mohamed Alilou, 62’ Ricardo Alvarez, 73’ Benaissa Zoubai.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No pasa nada el roses es el mejor ekipo sin duda de la ligaa un dia malo lo puede tener cualquiera.


AUPA CAMPEONESSSS!!!!

por cierto los goless¿?


-AFICIONAT DEL ROSAS.

Anònim ha dit...

SOU ELS MILLORS I HO HEU DEMOSTRAT TOTA LA TEMPORADA
ÀNIMS A TOTS I FELICITATS