diumenge, 15 de febrer del 2009

AE ROSES - BANYOLES (Jornada 19)

AE ROSES-BANYOLES: 0-4

Aquest diumenge ens ha visitat el líder i ens ha demostart perquè són líders i perquè poden quedar campions. Tot i que, s'ha de dir, hem tingut les nostres oportunitats i hem fet un bon control de temps i pilota en molts minuts del joc. Ha estat un partit noble i net.
S'han avançat al marcador amb un gol que ens hem fet a la nostra porteria. Així hem acabat la primera part. A la represa s'han acostat molt més i han fet tres gols, que ha suposat el 0 a 4 final.






Perdoneu el retard per les fotos.... l'Agència EFE tenia problemes tècnics.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Vull felicitar a l'equip. Davant teniem el lider. A banda de la seva qualitat, es l'equip que millor juga com equip i amb intensitat els 80 min.
Hem fet un bon partit!! intentant sempre jugar la pilota.
Fins al minut 70 hem tingut opcions. Recordo l'ocasio de l'Alex, la d'en Rodrigo i la d'en Pau.
Si entre tots ajudem a n'els jugadors que han estat lesionats o malalts a que recuperin l'anim i el ritme. Millorarem segur en tots els sentits.
Antoni Duñach

amin ha dit...

marius
ja e trovat un dels problemes del video
tu no las pogut reproduir n??
weno lintentare penjar al meu blog
kuideuvos!
carnaval
i despresss ST FELIUU!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Realment el resultat final ha estat enganyós i massa excessiu pels mèrits fets per un i altre equip. El resultat just hauria estat una victòria mínima o per 0-2
Si haguéssim fet un dels gols en les diferents oportunitats que hem tingut (molt clares) hauríem tret alguna cosa positiva del partit, n'estic segur. Ens ha de servir com a lliçó, ja esteàveu tots avisats que en aquesta categoria els equips no perdonen i peenalitzen cada errada que fem amb un gol. Nosaltres, en canvi, no aprofitem les errades dels contraris i ens costa molt fer gols. Vam tenir tantes o més oportunitats que ells!
Això ens ha de servir de lliçó per a propers partits.
Felicitar-vos també pels 70 minuts tan bons que vau fer. Els últims 10, millor els oblidem.
Ànims i a pel Sant feliu!!