diumenge, 8 de març del 2009

AE ROSES - UNIÓ E.FIGUERES (Jornada 21)

AE ROSES - UE FIGUERES : 3-1

Bon partit i millor resultat, el que aquest matí s'ha vist a l'Estadi de Roses.
Una molt bona primera part, amb bones combinacions i un domini al mig del camp, on els jugadors locals s'han avançat amb un 2 a 0. El primer gol l'ha fet en Gio, després d'una bonica jugada amb un bon control de pilota. Abans d'arribar al descans en Rodri ha fet pujar al marcador el 2 a 0 amb un perfecte cop de cap ajustat al pal.

A la represa l'àrbitre ens ha marcat un penal en contra al primer minut, s'han posat amb un perillós 2 a 1. Al cap de deu minuts ens ha tornat a xiular un penal en contra, però el nostre porter Pol ha endevinat el xut i ha desviat la pilota. La Unió s'ha acostat en perill en diverses ocasions, però avui la línea atacant, la del mig del camp, la defensa i els nostres porters han estat encertats. En una jugada de contraatac la línea atacant ha combinat bé i l'Iu s'ha estrenat al nostre camp amb un molt bonic xut creuat que ha suposat el 3 a 1 final.




Destaquem les absències de l'Ernest, d'en Ferran i d'en Moha. Això ha fet que en Guillem tornés a quedar-se amb nosaltres, el seu partit ha estat molt correcte, i demostra estar amb una línea ascendent de joc i de bon treball.
Felicitem l'equip i al cos tècnic. Aquesta victòria ens acosta als 40 puntsssssssssssssssss.

RECORDEU QUÈ TENIU AMB ELS 40 PUNTS????????????????pregunteu-li a n'en A.Duñach.

Crònica extreta de l'espai web de la Unió Esportiva Figueres:

La Unió s'ha afrontat una vegada més a un equip més gran fisicament, que s'ha dedicat a llançar pilotes als davanters, sense jugar-les. El primer gol del Roses ha estat aconseguit en un clar fora de joc (7 fora de joc més pitats en tot el partit, més els no xiulats) A la segona part, la Unió ha desaprofitat un penal i ha pogut empatar el partit ja que ha disposat de més ocasions clares de gol que el Roses.

Tal i com va passar a l'anterior partit, ja veieu que el joc i la manera d'explicar-lo es veu d'una manera molt diferent segons a quin costat cau la derrota. Però bé, ara ja s'acabat... i toca mira endavant. Felicitar als jugadors de tots dos equips pel seu comportament dins el camp i esperar que la unió no tingui problemes de categoria, doncs quants més equips de l'Alt Empordà, milllor.

P.D: aquest dimecres penjo passatemps!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

vaya vaya k picaos con la cronica del figueras
quien ha dicho que tirar los balones al delantero no es jugarla?
se han olvidao del repaso k les disteis en la 1ra parte..

Anònim ha dit...

No vull entrar en valoracions, (doncs només vaig presenciar la primera part)però em sembla molt que ara començo a entendre el perquè de les queixes d'alguns jugadors de la unió, i el ego que tenen alguns d'ells.... si tots aquests jugadors llegeixen aquestes cròniques cada setmana.............
Això és un cadet i s'ha de jugar, fer esport i passar-t'ho bé amb els teus companys, no cal fer bullir la sang quan el partit s'acaba.
La primera part va ser un domini de l'AE.....
un rosinc aliè als doa equips.

Anònim ha dit...

No sé qui fa les cròniques del figueres, però de ben segur que ha arribat una vegada acabada la primera part.
jajajajajaja

Anònim ha dit...

Mare de Déu...tenen mal perdre aquests del Figueres!!
El repàs de la primera part va ser d'aquells que fan època, i això ho va veure tothom!!
Si el que vam fer a la primera part no és jugar la pilota que baixi Déu i ho vegi.
El resultat va ser just pels mèrits fets per un i altre equip. Vam tenir moltes més ocasions que ells, que tan sols van poder marcar de penal.
En fi, que hi ha gent per a tot!! Aquest no es guanyarà la vida de periodista...
Ànims!

Anònim ha dit...

que diguin el que vulguin nosaltres tenim els tres punts que voliem

Anònim ha dit...

emos jugado mui bien!
i aora ai ke estar atope
contra l'agaroxaa enga
ekipo
atopeee
i ya son 35:D haha






biBii!

Anònim ha dit...

No entendré mai que des de la pag. web d’un Club es puguin fer comentaris que desmereixin el joc de l’adversari. No es pas aquesta la bona cultura esportiva.

Un Club es fa entre tots i la Unió es un “històric”, que a més amés, ha demostrat molt d’orgull quan han tingut de tornar a començar desprès de tot el que ha tingut de viure, però diumenge no varen estar afortunats, els vàreu guanyar molt correctament, alguns dirien que els vàreu donar un bany de futbol, i ells, no la varen encertar, com ara tampoc amb els seus comentaris

Vosaltres podríeu dir:
1) El fora de joc que esmenten del primer gol, només el va veure algun simpatitzant de la Unió (no tots), dons per tothom, també pel àrbitre, la jugada va ser plenament legal.
2) I del penalty no assenyalat a favor vostre quan encara estàveu 0 a 0?.
3) I no es trist que un equip com el Figueres no arribi ni a porteria en tota la primera part?
4) I el tip de corre darrera la pilota que es varen fer tota la primera part, que ja ho han oblidat?
5) Al comentari: que el Roses s'ha dedicat a llançar pilotes als davanters, sense jugar-les!! Es veritat que el Roses va enviar alguna pilota llarga, però, no s’ha de considerar que això es feia en motiu de la tàctica ja que la defensa adversària jugava molt avançada? O no va venir així el primer gol i algunes jugades de perill mes?
6) El segon gol, va venir també amb una pilota llarga, de falta penjada sobre l’àrea de la Unió i una precisa rematada de cap, això també desmereix el joc del Roses?
7) En la segona part, en els dos penals al seu favor, va intervenir el mateix jugador, el que va crear mes perill, per cert, encara que el penal que va tirar el desviés molt be el nostre porter, sort que en Xavi no va jugar la primera part. Gràcies figuerencs.

Abans de tot sigueu esportistes, respecteu, el fair play, el joc net, etc. I si perdeu, ajo y agua com digeu vosaltres, toca el que jo en diria dignitat, baixar les orelles i felicitar al rival, i a recordar sempre que la millor forma de guanyar es aprendre.

Antoni

Anònim ha dit...

Amb la gent que envolta en aquest moments la coordinació de la Unió que espereu, mala gent, males persones i predican el que no fan. De fet la unió sempre anat amb prepotencia peró amb la gent actual..........

Anònim ha dit...

En fi, nosaltres a "lo" nostre, a seguir disfrutant i aprenent cada setmana i els de Figueres, ja s'ho faran. Suposo que han de justificar d'alguna manera la seva mala classificació. Nosaltres ja tenim la feina feta i ara ja podem gaudir de la categoria.
Màrius, esperem la foto...