dissabte, 17 d’octubre del 2009

AE ROSES-LLANÇÀ (Jornada 4)

AE ROSES-LLANÇÀ: 1-1

Gol: Isma.

Ensopegada amb el Llançà.
Ara és quan s'ha de demostrar allà on voleu arribar. Ara és quan s'ha de demostrar que sabeu escoltar. Ara és quan s'ha de demostrar que no hi ha culpables, ni triomfadors. Ara és quan s'ha de demostrar que sou un equip. I això comença el proper diluns a l'entrenament....

Les fotos de la pinya, del partit, de l'equip... quden pendents per d'aquí uns dies, quan tots els jugadors hàgiu reflexionat del què ha passat aquest matí.

No hi ha equips fluixos, i menys, es pot fer cas dels resultats d'altres setmanes amb altres equips. Ara és quan ho heu de demostrar!!!!

ESCOLTEU i TREBALLEU, fareu l'equip més gran.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

tienes razon.

Anònim ha dit...

No pasa re nois
ara el que heu de fer es treballar
ànims





Ayob

Anònim ha dit...

el que passa és quan juguem contra bons equips juguem molt bé juguem en equip, però quan juguem contra aquests tipus d'equips com el esplais, llança ... etc, que són equips una mica més fluixos i quan sortim ja pensam que guanyarem 8-0 i ja des del mig camp en amunt tots volen marcar volen destacar i no juguen per a l'equip,i això només ho pot Arranjament l'entrenador el és el que ha de parlar amb les persones que agafen la pilota des de la defense i vol regatejar a tot el camp i sempre el mateix sempre

Anònim ha dit...

primer s'ha de jugar, marcar i enllestir el partit, després no patirem.
miquel tens rao.

Anònim ha dit...

hi ha un bon equip , pero és el k pasa, k quan va tot bé, ens relaxem molt i pensem k contra aquests equips de baix nivell amb tot el respecte a ells, sortim pensant k ja esta tot fet , i k guanyarem.
aquest és un error mot greu.
tots volen ser protagonistes, i aixo perjudica a l'equip, hem de ser molt humilds, per sortir d'aquesta petita crisi.
podem fer-ho mes be i millor.

sempre es critica als davanters, ells fan tot el q poden,un mal dia ho podem tenir tots, si fallem fallem tots, hem d'animar als nostres davanters perquè puguin seguir millorant, anem-hi nois, k falta molt per jugar.


y.samadi

Màrius ha dit...

Samadi...t'has guanyat una foto en solitari en el proper partit:·)))

Anònim ha dit...

això ho arreglem tots junts, per aixo som un equip

Anònim ha dit...

la paraula k hem de tenir en el vestuari és " humiltat" sense això no arribarem a cap lloc, us ho dic de veritat, hem de confiar entre nosaltres i molt i dic molt en l'entrenador,k gracies a ell estem on estem i som com som. Així k anem a ensenyar la nostra força per guanyar aquesta setmana al Vilafant.
es pot nois..


YOUSSEF SAMADI

Anònim ha dit...

bien samadi
un soci

Anònim ha dit...

tenim molt bon equip , pero lo que pasa hes que cuan juguem contra equips inferios entre cometas , poes anem confiat pero no tots tenen 11 jugador i se ha de jugar el partit no podem guanyar 8-0 sense jugar , aquet equip te jugador con per jugar al futbol !
es pot noiss !





O.Arjona

Anònim ha dit...

Ahora lo k toca es trabajar hacer caso al mister k pa algo esta i ser todos uno mismo pk si perdemos perdemos todos i si ganamos ganamos todos ahora es cuando tenemos k estar mas juntos k nadie apollarnos i no ponernos nerviosos: mirar el madrid ganara la liga i la champions i tiene la misma crisis k nosotros. VAMOS EQUIPOOOOO a por todas
Marius publical el :P

Anònim ha dit...

ae roses-llança= barça-rubin

Anònim ha dit...

Estic segur de que amb humiltat farem una any inolvidable, hi ha un equipi per fer-ho, i us prometem que farem tot el posible per portar això endavant.

Aquesta semana a per totes hem de guanyar com sigui, si o si.
vinga nois, ho podem fer.


youssef samadi