AE ROSES-BASE ROSES: 4-2

Tot ha començat amb un bon esmorzar per fer equip i passar el fred...ha seguit una motivació extra:

i després a jugar.

Gols: Karate, Ricky, Alan i Àlex Portero.

Un matí fred, però que amb l'empenta dels dos equips rosincs, ha passat ràpidament. Als primers cinc minuts el marcador ja era d'empat a un, l'Asier i en Karate han fet els respectius gols. Abans de la primera meitat, ens hem avançat al marcador amb un gol de Riky (veure vídeo TV).
A la represa s'ha tocat molt més i ha arribat el gol de l'Alan, que havia sortit en aquesta segona part. Tots dos equips han tingut opurtunitats de fer algun gol més, però els porters o la mala punteria han fet que fins als últims cinc minuts, l'equip visitant no fes el 3-2. Ja en els últins instants, el nostre jugador Àlex Portero, que havia acabat d'entrar al camp, ha fet una molt bona jugada i ha posat el definitiu 4-2.
Tres punts més que ens posen al capdamunt de la taula, però que només són tres punts. Avui no s'ha decidit res i queda tota una segona volta per davant i el partit del proper cap de setmana. Felicitar a tots els jugadors, entrenadors i seguidors d'una banda i altra.

Avui us adjunto uns punts de llibre de record del partit...per properes setmanes la resta del grup. Felicitats a tots, els que heu jugat i més encara als que heu estat amb l'equip.

La setmana vinent moltes més!!! Sigueu sent humils.

Per cert, m'ha arribat un enllaç d'un vídeo penjat al youtube, on es veu el golàs d'en Portero i on es posa de manifest que l'àrbitre va encertar en no assenyalar el penal a l'àrea local. Encara que, tots sabeu que, el futbol es veu de maneres diferents segons els ulls amb que es veuen. Però, en definitiva, ens quedem en un matí d'amics i companys dins el terreny de joc. La tecnologia avança molt ràpid i gràcies a Empordà TV també tenim unes imatges del Youtube. També circula el full informatiu dels esports a Roses. Us adjunto una còpia: feu clic a http://www.infoesportroses.com/