Amistós: Baix Ter-AE Roses (J16)

Avui dissabte hem anat a Torroella de Montgrí a fer un amistós.
El resultat ha estat de: 1-5. Victòria clara.
Amb gols de: 3 de l'Isma, 1 d'en Xavi Fages, i 1 de l'Alan.
Dues parts amb dos equips diferents per disputar aquest partit. A destacar el Hat trick de l'Isma que ha posat el 0-3 a la primera mitja hora de partit amb bones assistències dels seus companys. Abans d'acabar la primera part, en Xavi ha posat el 0-4 amb un cop de cap a la sortida d'un córner quan acabava d'entrar al camp. Era la primera pilota que tocava, amb aquest gol s'ha estrenat com golejador.
A la segona part, un gol per banda i hem arribat al 1-5 final. En Mochinne ha fet de jugador, doncs encara arrossega una lesió a la mà.

El Baix Ter milita a segona divisió grup 5. Actualment es troba a la 6ena posició de la taula amb 6 partits guanyats, 5 perduts i 1 empatat. 45 gols a favor i 39 en contra. Té 19 punts. Juga a la llga amb equips com el Sant Feliu, Aro, Cristinenc, Palafrugell, Begur, Bisbalenc, Empordanet...

La foto d'en Chusa i en Pol escalfant junts no es fa gran, per no ferir sensibilitats per les dues cares que han posat. :·))))) Siguem essent humils en els terrenys de joc. La setmana vinent anem a un camp difícil que en els últims partits ha sorprès a molts equips. La tira del bon rotllo de la setmana:

Fa uns anys a la NBA: +alt i +baix

Pare i fill. Dos bones persones de Club. Aprofitem per felicitar-te pel carnet de cotxe.